Kategorier
Trädgården

Växthus beställt

Efter mycket vånda tryckte jag äntligen på ”beställ” och fick genast fjärilar i magen, en hel hög! I flera dagar har jag läst recensioner och beskrivningar och bläddrat runt på mängder av hemsidor, för att samla på mig information om olika typer av växthus. Jag vill ju välja rätt från början liksom.

Efter många vändor och tankesprång stannade det till slut vid tunnelväxthuset Oden 300 från grohus.se. Och jag tror det kommer att bli toppen!

Det här är en jättegammal dröm som jag äntligen kan damma av, nu när jag har en egen trädgård!

Här ska det stå, där det tills alldeles nyligen fanns en gammal lekstuga, som det inte leks i speciellt ofta. Jag ser fram emot att få byta ut den mot min egen lekstuga, där jag kan få härja fritt med fröer och experiment!

Redan tre dagar senare stod en lastbil utanför dörren med mitt växthus! Eller nja… delar av det 😳. Jag fick bara kanalplasten den här gången. Resten av sändningen hade fastnat i Borås av okänd anledning. Så nu blir det lite extra väntan.

Visst blir man lite otålig, men å andra sidan var det nog bra att jag måste vänta lite extra, för jag insåg att jag behöver kontakta kommunen och kolla upp det där med bygglov och det juridiska. Den lilla detaljen hade jag ju missat. Men nu så är det bokat en tid med bygglovhandläggaren, så förhoppningsvis vet jag lite mer nästa vecka, om hur jag ska gå tillväga för att följa alla regler.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *